ΕΝΕΡΓΟ ΑΣΗΜΙ

Βακτηριοστατικό αποτέλεσμα

 
 
Image

Σταθερό Ενεργό Ασήμι


Τα υλικά Aragon και Catalon περιέχουν ασήμι, το οποίο εμποδίζει την αναπαραγωγή φιλτραρισμένων μικροοργανισμών. Το ασήμι έχει ενσωματωθεί στα υλικά, έτσι δεν εισέρχεται στο φιλτραρισμένο νερό, παρέχοντας έτσι το ασφαλέστερο βακτηριοστατικό αποτέλεσμα για την υγεία σας.

Πως λειτουργούν τα συνηθισμένα φίλτρα νερού

Το ασήμι είναι σε ιονική μορφή προκειμένου να αποτρέψει την ανάπτυξη βακτηριδίων μέσα στο φίλτρο. Έτσι, το ασήμι μπορεί να πέσει στο φιλτραρισμένο νερό.

Το ασήμι είναι βλαβερό για την υγεία

Διεισδύει στο ανθρώπινο σώμα με το φιλτραρισμένο νερό, το ασήμι συνεχίζει να καταστρέφει όχι μόνο επιβλαβή αλλά και ευεργετικά βακτήρια, καθώς το αποτέλεσμα του αργύρου δεν είναι επιλεκτικό. Η καταστροφή των ευεργετικών βακτηριδίων μπορεί να προκαλέσει δυσβακτηρίωση, χαμηλό μεταβολισμό και μείωση του ανοσοποιητικού.

Αποτελεσματικό και ασφαλές

Η τεχνολογία παραγωγής των υλικών Aragon και Catalon, καθιστά δυνατή την ενσωμάτωση του αργύρου στο στάδιο της σύνθεσης, τοποθετώντας το σταθερά μέσα στο φυσίγγιο. Ως αποτέλεσμα, το Ενεργό Ασήμι δεν εισέρχεται σε πόσιμο νερό, παρέχοντας το πιο ασφαλές βακτηριοστατικό αποτέλεσμα.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ACTIVE SILVER