ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

 

Εξυπηρέτηση Πελατών

Η εταιρία Geyser κατάφερε να δημιουργήσει φίλτρα που, εάν έχουν εγκατασταθεί σωστά, σχεδόν δεν απαιτούν επισκευή, είναι αξιόπιστα και ανθεκτικά. Η διάρκεια ζωής των φίλτρων οικιακής χρήσης που παράγονται από την Geyser είναι 10 χρόνια. 

Για να διασφαλίσετε ότι το φίλτρο θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν θα παρουσιάζει προβλήματα καθ 'όλη τη διάρκεια της λειτουργίας, είναι απαραίτητο να το εγκαταστήσετε προσεκτικά βάσει των οδηγιών εγκατάστασης που σας παρέχονται με τη συσκευασία ή ακόμα να ζητήσετε τη βοήθειά μας καλώντας μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Τα φίλτρα Geyser Euro περιλαμβάνουν στη συσκευασία Ελληνικές οδηγίες και σφραγίδα από το Ρώσικο εργοστάσιο Geyser και παρέχουμε 12 μήνες εγγύηση. 

Επίσης σημαντικό είναι το θέμα της αντικατάστασης των ανταλλακτικών φίλτρων. Η συσκευασία περιλαμβάνει κιτ  χρησιμοποιήστε το ειδικό κλειδί που περιλαμβάνεται στη συσκευασία και να ακολουθείτε τις οδηγίες που σας έχουν δοθεί. 

Παρ 'όλα αυτά μπορεί να κριθεί απαραίτητη κάποια επισκευη κυρίως από αστοχίες που οφείλονται σε κακή εγκατάσταση ή λειτουργία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠλεονεκτήματαΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ


Οι μέθοδοι επεξεργασίας νερού της εταιρίας Geyser είναι καινοτόμες, οικονομικά αποδοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον.ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η εταιρία Geyser δεν είναι μόνο προμηθευτής, αλλά και o κατασκευαστής διαφόρων υλικών και εξοπλισμού επεξεργασίας νερού.ΤΙΜΗ & ΕΓΓΥΣΗ


Η εταιρία Geyser εγγυάται τις καλύτερες τιμές υλικών και εξαρτημάτων, δίνει τη μέγιστη εγγύηση για τα φίλτρα επεξεργασίας νερουΕΜΠΕΙΡΙΑ


Οι ειδικοί της εταιρίας Geyser έχουν μεγάλη εμπειρία στον τομέα της επεξεργασίας των νερού.


Ανάλυση Νερού

Ο σωστός τρόπος για την επιλογή φίλτρου νερού αρχίζει πάντα με την ανάλυση του πόσιμου νερού. Μόνο από τη χημική ανάλυση του νερού μπορούμε να δούμε τη ρύπανση που υπάρχει στο νερό και έχει άμεσο αντίκτυπο στην υγεία μας και την υγεία των αγαπημένων σας. Ακόμα κι αν το νερό φαίνεται κρυστάλλινο, μπορεί να περιέχει επικίνδυνα στοιχεία αόρατα στο μάτι, τα οποία, όταν απορροφούνται απο το σώμα, μπορούν να προκαλέσουν διάφορες ασθένειες. Παρακάτω είναι μερικά από τα επικίνδυνα στοιχεία.

ΣΙΔΗΡΟ

Η υπερβολική ποσότητα σιδήρου στο ανθρώπινο σώμα μπορεί να επηρεάσει τη σύνθεση του αίματος, να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις. Επιπλέον, ο σίδηρος έχει την ιδιότητα να συσσωρεύεται στα όργανα του ανθρώπου και στους μύες.


ΜΑΓΝΗΣΙΟ

Εάν αυτό το στοιχείο εισέλθει στο σώμα σε μεγάλη ποσότητα, μπορεί να οδηγήσει σε αναιμία, επηρεάζει αρνητικά το κεντρικό νευρικό σύστημα.

ΧΛΩΡΙΟ

Μπορεί να προκαλέσει μείωση της ανοσίας, των αλλεργιών, του βρογχικού άσθματος, του SSS, της αθηροσκλήρωσης και του καρκίνου.


ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΧΛΩΡΙΟΥ

Για να δείτε και μόνοι σας τη περιεκτικότητα χλωρίου του νερού ύδρευσης της περιοχής σας, δεν έχετε παρά να κάνετε ένα απλό τεστ ανίχνευσης χλωρίου. Οι συνεργάτες μας μπορούν να σας το προμηθεύσουν προκειμένου να εξακριβώσετε από μόνοι σας. Δείτε εδώ.

ΒΡΩΜΙΟ

Εάν υπάρχει πολύ βρώμιο στο νερό που πίνει ένα άτομο, το νευρικό του σύστημα θα υποφέρει. Το βρώμιο μπορεί επίσης να εμφανιστεί με εξάνθημα στο δέρμα.


ΦΘΟΡΙΟ

Η περίσσεια φθορίου είναι επικίνδυνη για τον άνθρωπο, οδηγώντας σε φθορίωση. Στο σμάλτο των δοντιών υπάρχουν κηλίδες, ο οστικός ιστός αλλάζει και τα οστά βαθμιαία παραμορφώνονται, οι σύνδεσμοι αλλοιώνονται κλπ.

Αναγέννηση Aragon


Μηχανικός καθαρισμός και αντικατάσταση εσωτερικού.

Χρησιμοποιώντας το κλειδί, ξεβιδώστε το περίβλημα με το φυσίγγιο Aragon (από τον βασικό εξοπλισμό π.χ. Geyser Euro 2) και αφαιρέστε τo φίλτρο Aragon. Ρίξτε νερό σε αυτό, καθαρίστε την εξωτερική επιφάνεια με μια μαλακή βούρτσα κάτω από το νερό.

αναγεννηση aragon βημα 1

Βήμα 1


Χρησιμοποιώντας το κλειδί ξεβιδώστε τη βαλβίδα βάσης του φίλτρου Aragon.


αναγεννηση aragon βημα 2

Βήμα 2


Αφαιρέστε το χρησιμοποιημένο εσωτερικό.


αναγεννηση aragon βημα 3

Βήμα 3


Πάρτε ένα καπάκι από ένα άλλο φίλτρο και τοποθετήστε το με την ανοιχτή πλεύρα του πάνω. Βιδώστε τη βαλβίδα βάσης. Συναρμολογήστε το φίλτρο σε αντίστροφη φορά στο περίβλημα φίλτρου και ξεπλύνετε για 1-2 λεπτά.


Όταν αντικατασταθεί το φίλτρο Aragon με νέο, θα πρέπει το καπάκι από το χρησιμοποιημένο φίλτρο να αφαιρεθεί και να εισαχθεί στο νέο φίλτρο.

Απομάκρυνση σκληρών αλάτων από το Aragon 2 (Geyser Euro 1 & 2).

(μετά τον μηχανικό καθαρισμό)

Ανακατέψτε 40 γρ. κιτρικού οξέος, 30 γρ. (2 κουταλάκια του γλυκού) μαγειρικής σόδας και 1 λίτρο νερού σε δοχείο με χωρητικότητα συγκράτησης 1,5-2 λίτρων. Το νερό πρέπει να χύνεται αργά για να αποφευχθεί η δημιουργία αφρού (εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα).

Τοποθετήστε το φίλτρο μέσα στο περίβλημα και γεμίστε με το διάλυμα άλατος μέχρι την κορυφή του (περίπου 0,6 l). Αφήστε το να παραμείνει για 8-10 ώρες. Στη συνέχεια, απομακρύνετε προσεκτικά το φίλτρο από το περίβλημα και αφήστε το διάλυμα αλατιού να χυθεί. Τοποθετήστε το στον νεροχύτη και χύστε 3,0 λίτρα διαλύματος μέσα από το σπειροειδές λαιμό του, στη συνέχεια αφήστε το να στραγγίσει τελείως.

Πλύνετε τα υπολείμματα διαλύματος από το φυσίγγιο σε δύο στάδια. Αρχικά, χύστε 3 λίτρα νερού στο επάνω μέρος της κασέτας μέσω του σπειροειδούς λαιμού της. Στη συνέχεια τυλίξτε το λαιμό του με περιτύλιγμα και στερεώστε το με ένα λαστιχάκι. Γυρίστε το φυσίγγιο ανάποδα και ξεβιδώστε μια βαλβίδα βάσης με το αντίστοιχο κλειδί. Βάλτε το σε έναν νεροχύτη της κουζίνας  και ρίξτε 3 λίτρα νερό μέσα από αυτό. Αφαιρέστε το περιτύλιγμα και επαναφέρετε τη βαλβίδα βάσης στη θέση της. Συναρμολογήστε το φίλτρο σε αντίστροφη σειρά, ανοίξτε μια βρύση φιλτραρισμένου νερού και πλύνετε το φίλτρο με 1-1,5  λίτρο/λεπτό για 3 λεπτά.

Απομάκρυνση σιδήρου και βαρέων μετάλλων από το φίλτρο Aragon.

(μετά τον μηχανικό καθαρισμό)

Ανακατέψτε 3 λίτρα νερού με 3% κιτρικού οξέος (30 γρ. ή 2 κουταλάκια του γλυκού σε 1 λίτρο νερό) σε εμαγιέ ή γυάλινο σκεύος.

Βάλτε το φυσίγγιο Aragon σε νεροχύτη κουζίνας και χύστε αυτό το διάλυμα μέσα στο εσωτερικό του φίλτρου Aragon σιγά σιγά μέχρι να γίνει διαφανές το διάλυμα εξόδου. Στη συνέχεια, γεμίστε το φίλτρο με καθαρό νερό και αφήστε το να στραγγίσει.

Ανακατέψτε 0,6 λίτρα νερου σε 2% διαλύματος σόδας (1 κουταλάκι του γλυκού σε 0,6 λίτρα νερού). Τοποθετήστε το φίλτρο μέσα στο περίβλημα και γεμίστε το περίβλημα με το διάλυμα μέχρι την κορυφή. Σε μια ώρα αδειάστε το και τοποθετήστε το φίλτρο με αντίθετη φορά. Ανοίξτε μια βρύση καθαρού νερού και πλύνετε το φίλτρο για 5 λεπτά. Το φίλτρο είναι έτοιμο για λειτουργία.

 

Εξυπηρέτηση Πελατών

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινήστε μαζί μας.