Η Eταιρία Geyser Group Russia

 

Geyser Group


Έτος ίδρυσης: 1986.

Κεντρικά γραφεία: Αγία Πετρούπολη.

Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 980 ανθρώπους.

Παραγωγή στην ΕΕ (Λετονία, Ρίγα) και Ρωσική Ομοσπονδία (Αγία Πετρούπολη).

Ο όμιλος εταιρειών Geyser περιλαμβάνει τμήμα έρευνας με αναλυτικό εργαστήριο, γραφείο σχεδιασμού, σύγχρονη παραγωγή θερμοπλαστικών και θερμοσκληρυντικών υλικών.

Σήμερα, 12 αντιπροσωπείες λειτουργούν με επιτυχία στη Μόσχα, Ρόστοφ-ον-Ντον, Κρασνοντάρ, Κρασνογιάρσκ, Νοβοσιμπίρσκ, Ουφά, Σαράτοφ, Εκατερίνεμπουργκ, Ρίγα, Πράγα, Βελιγράδι και Αλμάτι.

Η GEYSER κατασκευάζει φίλτρα από το 1986 και κατέχει ηγετική θέση στη Ρωσική αγορά φίλτρων νερού. Η εταιρία διαθέτει τμήμα έρευνας και ανάπτυξης (R&D), το οποίο περιλαμβάνει ερευνητική ομάδα και μονάδα με εργαστήρια ανάλυσης, γραφείο σχεδιασμού και σύγχρονη μονάδα παραγωγής προϊόντων θερμοπλαστικού και αντιδραστικού. Οι νέοι συνεργάτες προσελκύονται από την άψογη φήμη της εταιρίας, την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, την αυστηρή τήρηση των εγγυήσεων, τα ευέλικτα χρονοδιαγράμματα πληρωμών και την άμεση εξυπηρέτηση των παραδόσεων.

Η Geyser είναι μία από τους κορυφαίους Ρώσους κατασκευαστές συστημάτων αφαλάτωσης για βιομηχανικές επιχειρήσεις και εξοχικές κατοικίες. Η εταιρία παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα εργασιών συναρμολόγησης και περιστροφής. Με 20 χρόνια εμπειρίας στη συναρμολόγηση και την τελειοποίηση των συστημάτων φιλτραρίσματος, αντλήσεως και ανύψωσης νερού, καθώς και στην εκτέλεση ολοκληρωμένων διαδικασιών υδροδότησης, διαθέτει μια σειρά έτοιμων προς χρήση τεχνολογιών και λύσεων σε αυτόν τον τομέα. Το κέντρο εξυπηρέτησης Geyser έχει πιστοποιηθεί από την RUNXIN και επιτρέπεται να εξυπηρετεί τα προϊόντα της σε ολόκληρη τη Ρωσία.

Οι ειδικοί στην Geyser δημιούργησαν ένα μοναδικό υλικό φιλτραρίσματος, το ARAGON BIO, το οποίο δεν υπάρχει ανάλογο στον κόσμο. Όταν χρησιμοποιείται σε φίλτρα, αυτό το υλικό απομακρύνει όχι μόνο τους συνήθεις ρύπους αλλά και τα βακτηρίδια, τους ιούς, τα ραδιονουκλίδια και τα βαρέα μέταλλα.

Κάθε χρόνο η εταιρία επενδύει και διεξάγει χιλιάδες εργασίες έρευνας και ανάπτυξης και οι ειδικοί επινοούν νέα είδη προϊόντων - αποτελεσματικές και οικονομικά αποδοτικές λύσεις για τους πελάτες τους. Συνολικά, η Geyser παράγει αρκετές χιλιάδες ονομασίες επεξεργασίας νερού και φίλτρα επεξεργασίας νερού Ρωσικής παραγωγής, τα οποία πωλούνται σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο. Κάθε μέρα τα φίλτρα Geyser καθαρίζουν περισσότερα από 100 εκατομμύρια λίτρα νερού. Περισσότεροι από 22 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν φίλτρα για την επεξεργασία νερού Geyser.

Manufacturer
Image

Πιστοποιήσεις


  • Πανεπιστήμιο Ferrara Research (Ιταλία). Τμήμα Μικροβιολογίας. EN 14476: 2007 απαιτήσεις και μέθοδοι δοκιμών
  • Ahlstrom Filtration Company (ΗΠΑ).
  • Ερευνητικό Ινστιτούτο της Γρίπης Ερευνητικό Ινστιτούτο
  • RAMS για την Οικολογία του Ανθρώπου και την Περιβαλλοντική Υγιεινή, το οποίο ονομάστηκε από τον A.N. Sysin.
  • FSBE Ινστιτούτο Εργασιακής Υγείας των RAMS.
  • Ανακαλύψεις και εφευρέσεις του Geyser έχουν επιβεβαιωθεί από περισσότερα από 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας έχουν αναγνωριστεί από 28 ξένες χώρες.
Δείτε Περισσότερα
 

Σήμερα, οι κύριες προσπάθειες της εταιρίας επικεντρώνονται στους ακόλουθους τομείς:

  • Φίλτρα οικιακής χρήσης
  • Συστήματα καθαρισμού νερού για εξοχικές κατοικίες
  • Βιομηχανικός εξοπλισμός για την επεξεργασία νερού
  • Καθαρισμός αέρα Καθαρισμός αποχετεύσεων
 
antiprosopos geyser euro
Ο Σταύρος Βασιλειάδης της geyser.gr αποτελεί τον επίσημο και αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Geyser Group Russia για τα φίλτρα νερού βρύσης Geyser Euro στην Ελλάδα.
Επικοινωνία
 

Φίλτρα Νερού Geyser

Μάθετε περισσότερα για τα φίλτρα νερού Geyser