epilogi filtrou

Επιλογή οικιακού φίλτρου νερού

Geyser φίλτρα νερού

Οι άνθρωποι που είναι εξοικειωμένοι με το πόσιμο νερό από μια βρύση, από πηγές και πηγάδια χωρίς βράσιμο, δυστυχώς, δεν καταλαβαίνουν πάντα ότι το πόσιμο νερό πρέπει να φιλτραριστεί. Ωστόσο, αφού συνειδητοποιήσουν αυτό το γεγονός, αρχίζουν να συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με την επιλογή οικιακού φίλτρου νερού και ποιό είναι κατάλληλο για την περίπτωσή τους. Συχνά οι άνθρωποι συλλέγουν πληροφορίες που χρειάζονται, προκειμένου να επιλέξουν φίλτρο, από γνωστούς τους, άπο το Διαδίκτυο και τα ΜΜΕ. Ας δούμε ποια φίλτρα καθαρισμού νερού οικιακής χρήσης βρίσκονται στη αγορά και για ποιους σκοπούς χρησιμοποιούνται.

Κριτήρια για την επιλογή του τύπου φίλτρου:

Κανάτες

Το απλούστεροο σύστημα φιλτραρίσματος νερού είναι η κανάτα, αντιπροσωπεύει τη κάθετη διήθηση του νερού προς φιλτράρισμα. Το φιλτράρισμα πραγματοποιείται από το φυσίγγιο που περιέχει. Υπάρχουν διάφορες μορφές φυσιγγίων σε μία κανάτα: πολύπλοκος καθαρισμός, καθαρισμός σκληρού νερού, βακτηριοκτόνο, κατά του σιδήρου. Τα ονόματα διαφόρων κατασκευαστών ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς, αλλά ο σκοπός είναι ίδιος. Η μικρή ποσότητα παροχής και η ανάγκη συχνής αντικατάστασης φυσιγγίων το καθιστά ως ένα υψηλό σε συνολικό κόστος επεξεργασίας νερού. Η περιορισμένη ποσότητα νερού και το χαμηλό ποσοστό διήθησης καθιστούν τις κανάτες όχι μία τόσο ιδανική επιλογή για συχνή χρήση. Επομένως, αγοράζονται από άτομα που επιθυμούν να προσεγγίσουν πιο εφήμερα το θέμα του καθαρού φιλτραρισμένου νερού ή θέλουν να αγοράσουν ένα φίλτρο με χαμηλότερη αρχική τιμή. Η επιλογή της κανάτας είναι χρήσιμη σε μία κατάσταση μικρής κατανάλωσης. Η εταιρεία Geyser εργάζεται συνεχώς προς την κατεύθυνση της αύξησης των πόρων των φυσίγγων για κανάτες και πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι στη Ρωσική αγορά οι κανάτες Geyser υπερτερούν στον ιολογικό καθαρισμό και τη δυνατότητα απομάκρυνσης των σκληρών αλάτων.

Φίλτρο Βρύσης

Το φίλτρο βρύσης εγκαθίσταται στη βρύση της κουζίνας, επιτρέπει και λειτουργία μή φιλτραρισμένου νερού, διαθέτει όλες τις ιδιότητες ενός μεγάλου συστήματος καθαρισμού. Ο καθαρισμός επιτυγχάνεται άμεσα από ένα μικρό σε μέγεθος φίλτρο, σε χαμηλή τιμή αγοράς και μεγάλες δυνατότητες καθαρισμού. Μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε βρύση Ρωσικού ή Ευρωπαϊκού πρότυπου.

Άνω Πάγκου

Ένα φίλτρο ροής άνω πάγκου για το νερό είναι ένα υπέροχο φίλτρο που εκτελεί τον καθαρισμό από τις περισσότερες ακαθαρσίες του νερού της βρύσης. Το φίλτρο είναι μεγαλύτερο από την κανάτα ή το φίλτρο βρύσης, αλλά φυσικά λιγότερο από το φίλτρο ροής τριών σταδίων λόγω του μικρότερου μεγέθους του.

Κάτω Πάγκου

Σύστημα ροής για καθαρισμό κάτω πάγκου είναι μια βέλτιστη επιλογή του φίλτρου κάτω από έναν νεροχύτη. Ο καθαρισμός διεξάγεται σταδιακά σε τρία στάδια, υπάρχουν φίλτρα για διαφορετικούς τύπους νερού, με μεγάλη διάρκεια ζωής, έτοιμα σύνολα δοχείων αντικατάστασης, δυνατότητα βελτίωσης σε σύστημα αντίστροφης όσμωσης. Η χρήση κασετών «Geyser» επεκτείνει σημαντικά τις δυνατότητες καθαρισμού από τον μεγαλύτερο αριθμό ακαθαρσιών. Η εταιρία Geyser αναπτύσεται διαρκώς προκειμένου να παρέχει μοναδικές τεχνολογίες. Το κόστος εξαρτάται από τον βαθμό καθαρισμού του νερού.

Αντίστροφης Όσμωσης

Τα φίλτρα αντίστροφης όσμωσης είναι ο πιο ευαίσθητος καθαρισμός. Στο οικιακό νερό δίνει τη δυνατότητα παραγωγής νερού υψηλότερης ποιότητας (δυνατότητα mineralization). Το συγκεκριμένο σύστημα καθαρισμού χρησιμοποιείται στη φαρμακολογική παραγωγή, στο διάστημα, στα υποβρύχια και στη βιομηχανία τροφίμων για να παράγεται νερό με τον υψηλότερο βαθμό καθαρισμού. Δύο παράγοντες περιορίζουν την επιλογή αυτών των συστημάτων

  1. Υψηλή αρχική τιμή αγοράς σε σύγκριση με τα πιο απλά συστήματα ροής.
  2. Μεγάλο μέγεθος, καθιστώντας κάποιες φορές πιο δύσκολη την εγκατάσταση κάτω από έναν μικρό νεροχύτη κουζίνας.

Η Geyser ανέπτυξε ένα σύστημα αντίστροφης όσμωσης χωρίς τρεις φιάλες προ-φίλτρου και μία δεξαμενή αποθήκευσης, προκειμένου να είναι πιο συμπαγές. Το κόστος λειτουργίας του συστήματος μακροπρόθεσμα είναι χαμηλότερο διότι τα η διάρκεια ζωής των φίλτρων σε κάθε στάδιο είναι μεγαλύτερη.

Κεντρικής Παροχής

Φίλτρα κεντρικής παροχής είναι για τον καθαρισμό νερού από σκουριά, άμμο, άλατα και η τοποθέτηση φιαλών διαθέτει ένα απλό μηχανικό καθαρισμό φίλτρου για ζεστό και κρύο νερό. Το κόστος είναι χαμηλό και τα οφέλη είναι πολλά πέρα από κάθε αμφιβολία. Οι δυνατότητες των φυσίγγων εξαρτώνται από την ποιότητα του πηγαίου νερού και μπορούν να αυξηθούν με την αγορά και την εγκατάσταση δοχείου μεγαλύτερου φυσικού μεγέθους, για παράδειγμα, όπως το 20 BB.

Οικιακό Σύστημα Επεξεργασίας Νερού

Ένα άλλο σύστημα φιλτραρίσματος του νερού είναι το οικιακό σύστημα επεξεργασίας νερού για ένα σπίτι ή εξοχικό, το οποίο είναι εγκατεστημένο σε ολόκληρο το σπίτι. Απαιτείται ανάλυση νερού και υπολογισμός της απαιτούμενης παραγωγικότητας. Παρέχει πλήρη επεξεργασία του βιομηχανικού νερού. Το κόστος εξαρτάται από τα απαιτούμενα δεδομένα απόδοσης και ρύπανσης. Στην πραγματικότητα, αυτό το σύστημα αποδίδεται πιο σωστά στον εξοπλισμό εξοχικών κατοικιών, παρά στη πόλη. Το πλήρες συγκρότημα καθαρισμού σε αυτή την περίπτωση περιλαμβάνει: Δεξαμενή, στήλη αερισμού, στήλη απομάκρυνσης,  πόσιμο σύστημα, αντίες, δοσομετρήτές κλπ. Το συγκεκριμένο έργο αναπτύσσεται από τον μηχανικό σε συνεργασία με τον αγοραστή. Τα τμήματα υπηρεσιών παρέχουν την επιλογή, την εγκατάσταση του εξοπλισμού και τη συντήρηση.

Σύστημα για εξοχικό σπίτι

Το σύστημα καθαρισμού νερών για εξοχικό σπίτι είναι ένα απλό σύστημα καθαρισμού νερού και υπάρχουν δύο τροποποιήσεις για διαφορετικούς τύπους νερού. Συνήθως, χρησιμοποιείται για κήπους με μικρή κατανάλωση πόσιμου νερού. Είναι μια καλή επιλογή για τις παραπάνω συνθήκες.

Πολυσφωσφορικό

Φίλτρο με πολυφωσφορικό – χρησιμοποιείται για την προστασία των στοιχείων θέρμανσης σε οικιακές συσκευές, εγκατεστημένο μπροστά σε πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο πιάτων, λέβητα. Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πόσιμο νερό. Η αξιόπιστη προστασία των οικιακών συσκευών και η χαμηλή τιμή αγοράς και λειτουργίας καθιστούν αυτά τα φίλτρα απαραίτητα στην καθημερινή ζωή. Το πολυφωσφορικό που περιέχεται στο φίλτρο όχι μόνο θα προστατεύει τον εξοπλισμό, αλλά θα παρέχει πλύση ρούχων καλύτερης ποιότητας, χωρίς λεκέδες, εξοικονομώντας από τα απορρυπαντικά πλυσίματος. Η συντήρηση συνίσταται στην περιοδική αναπλήρωση του φίλτρου.

Ελπίζουμε οι πληροφορίες αυτές να σας φανούν χρήσιμες στην επιλογή φίλτρου νερού βάσει των δικών σας αναγκών. Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

(source: https://geizer.com/)